06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Zoetermeer

Bij Sloopservice Nederland verkoopt u uw sloopauto in Zoetermeer met de hoogste prijsgarantie. Als u besluit om uw sloopauto of schadeauto aan te melden voor de inkoop, nemen wij het gehele proces voor onze rekening. U bent dan verlost van de zorgen over uw defecte auto. Lees meer over de sloopauto inkoop door Sloopservice Nederland.

  • Sloopauto inkoop met de hoogste prijsgarantie
  • Uw sloopauto vaak dezelfde dag nog opgehaald in Zoetermeer
  • Het bedrag voor uw sloopauto contant uitbetaald
Neem contact op met Sloopservice Nederland om uw sloopauto of schadeauto aan te bieden voor de inkoop:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Als u uw sloopauto heeft aangemeld voor de inkoop in Zoetermeer, zal Sloopservice Nederland allereerst de auto beoordelen op een aantal factoren. Deze factoren bepalen het bod dat wij zullen uitbrengen op uw auto. Onder de factoren vallen de huidige staat van de auto, het bouwjaar, het merk en het model. Wij kopen uw sloopauto of schadeauto in en begeleiden u van begin tot eind bij de inkoop. Daarnaast halen wij uw auto snel op, zodat de auto niet onnodig lang bij u voor de deur staat. U houdt bovendien een mooi bedrag over aan uw sloopauto. Dit bedrag is vergelijkbaar met de waarde van de auto. Hier leest u meer over de sloopauto.

Wanneer u akkoord bent met het bod, maakt u een afspraak om de sloopauto of schadeauto op te halen in Zoetermeer. Sloopservice Nederland zorgt ervoor dat uw auto snel wordt opgehaald, zodat hij niet onnodig lang voor de deur blijft staan. Bovendien laten wij uw auto in Zoetermeer zonder extra kosten ophalen. Wij nemen alle ophaalkosten voor eigen rekening, dus deze worden later ook niet van het bod afgetrokken. Dit betekent dat uw auto ook kosteloos wordt opgehaald in de wijken buiten het centrum van Zoetermeer, zoals de Meerzicht, Buytenwegh De Leyens, Noordhove – Seghwaert, Oosterheem en Rokkeveen. Dat is één van de vele voordelen van Sloopservice Nederland.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Zoetermeer

Sloopauto’s en schadeauto’s verkopen doet u in Zoetermeer eenvoudig en snel bij Sloopservice Nederland. Onlangs heeft Sloopservice Nederland diverse sloopauto’s ingekocht. Wij hebben een Ford Focus ingekocht in de wijk Rokkeveen en een Honda Civic in de Meerzicht in Zoetermeer. Ook voor een elektrische auto, zoals een Honda Civic, krijgt u bij Sloopservice Nederland een mooie vergoeding. Zoals u bij de reviews hiernaast kunt lezen was de eigenaar van de Honda Civic zeer tevreden over de snelle service.

24/7 snel ter plaatse in Zoetermeer

Sloopservice Nederland regelt de sloopauto inkoop in Zoetermeer van begin tot eind. De ophaaldienst is snel ter plaatse om de auto op te halen. Nadat u een overeenkomst heeft gesloten om uw oude auto in te laten kopen, komt de ophaaldienst de auto zo snel mogelijk ophalen. Vervolgens kunt u direct op zoek naar een andere auto dat past bij uw budget.

De autosloperijen waar Sloopservice Nederland een samenwerkingsverband mee heeft zijn gevestigd door heel Nederland, waaronder Zoetermeer. Daardoor kunnen wij uw sloopauto gratis laten ophalen, u contant uitbetalen en het RDW-vrijwaringsbewijs overhandigen bij het ophalen. De autosloperij zorgt vervolgens voor een milieuvriendelijke verwerking van de auto. Alle autosloperijen die in samenwerking met Sloopservice Nederland opereren zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Lees meer over sloopauto demontage volgens de STIBA en ARN.    

Indien u uw sloopauto of schadeauto wilt aanmelden voor de verkoop in Zoetermeer, dan kunt u Sloopservice Nederland 24/7 bereiken via 06 – 57 18 2792. Wij helpen u graag zo snel mogelijk.

.

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Zoetermeer die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug