06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Den Haag

Bij Sloopservice Nederland ontvangt u een mooie vergoeding als u uw sloopauto of schadeauto wilt verkopen in Den Haag. Wij zijn inkoper van sloopauto’s en schadeauto’s in Den Haag. Door onze jarenlange ervaring hebben wij goede contacten met autosloperijen in Den Haag en omstreken. Op deze manier kunnen wij u altijd snel helpen. U belt met Sloopservice Nederland en wij gaan direct tot actie over. Als u de locatie van uw sloopauto in Den Haag doorgeeft, schakelen wij direct de autosloop in om uw auto op te halen. De autosloop zal de auto vervolgens ophalen. Van hen zal u ook direct contant een vergoeding voor de auto krijgen. Deze vergoeding is afhankelijk van een aantal factoren. Voor meer informatie over deze factoren kunt u een kijkje nemen op de pagina over sloopauto’s.

De voordelen van sloopauto inkoop door Sloopservice Nederland in Den Haag:

  • 24/7 bereikbaar in Den Haag
  • Meldt uw sloopauto eenvoudig aan
  • Snel een afspraak maken om uw sloopauto kosteloos op te halen
  • Ontvang contant geld voor uw auto 

Meer informatie over de voordelen van sloopauto inkoop door Sloopservice Nederland.

Heeft u direct hulp nodig in Den Haag? Neem contact op met Sloopservice Nederland en maak een afspraak om uw sloopauto of schadeauto op te halen:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Als u uw sloopauto of schadeauto heeft aangemeld voor de verkoop, maakt u een afspraak met Sloopservice Nederland om de auto op te halen. Wij zorgen ervoor dat uw sloopauto snel wordt opgehaald en niet onnodig lang bij u voor de deur staat. U sloopauto kunnen wij laten ophalen in het centrum, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen, Haagse Hout, Scheveningen en Segbroek. Wij laten de auto overal ophalen, zonder dat u ervoor betaald! U ontvangt het vastgestelde bedrag contant van de ophaalservice, zodat u meteen op zoek kunt naar vervangend vervoer. U ontvangt tevens het vrijwaringsbewijs van de dienst die uw sloopauto ophaalt. Met dit bewijs kunt u de autoverzekering opzeggen.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Den Haag

Sloopservice Nederland heeft de afgelopen tijd diverse sloopauto’s ingekocht in Den Haag. Onder deze auto’s waren een Toyota Aygo en een Alfa Romeo 145. De Aygo hebben wij opgehaald in Haagse Hout. Ondanks de moeilijk bereikbare parkeerplaats, hebben wij ervoor gezorgd dat de auto netjes is afgevoerd. Daarnaast heeft de eigenaar een mooie vergoeding overgehouden aan zijn sloopauto. De Alfa Romeo hebben wij opgehaald in Scheveningen. Ook al ligt Scheveningen buiten Den Haag, valt dit wel onder ons werkgebied. Ook in Scheveningen laten wij uw sloopauto gratis ophalen.

24/7 snel ter plaatse in Den Haag

Sloopservice Nederland is 24/7 bereikbaar om uw sloopauto in te kopen in Den Haag. De autosloperijen in waar Sloopservice Nederland een samenwerkingsverband mee heeft in Den Haag zijn allen erkende autodemontage bedrijven. Zij werken volgens de milieu-eisen die zijn vastgesteld door de brancheverenigingen. Of uw auto nu kapot is, apk-afgekeurd of te veel schade heeft om te repareren: Sloopservice Nederland brengt altijd een realistisch bod uit op uw auto. De autosloop in de buurt zorgt er vervolgens voor dat de auto wordt gedemonteerd. Meer informatie over sloopauto demontage leest u hier.

Sloopservice Nederland staat garant voor een milieuverantwoorde afhandeling van de sloopauto of schadeauto. Alle onderdelen uit de auto worden grondig nagelopen op de status. Herbruikbare onderdelen worden van de overige onderdelen gescheiden, waardoor het milieu grotendeels wordt ontzien. De autobranche in Nederland is zeer professioneel op het gebied van recycling en hergebruik. Sloopservice Nederland is één van de aangesloten bedrijven die haar steentje wil bijdragen aan een gezond milieu. Wij doen dit in samenwerking met de autosloperijen in Den Haag.

Wilt u uw sloopauto of schadeauto vandaag nog verkopen in Den Haag? Meldt uw auto aan via: sloopauto aanmelden of maak een afspraak met Sloopservice Nederland via telefoonnummer: 06 – 57 18 2792.

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Den Haag die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug