06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Rotterdam

Sloopservice Nederland is op zoek naar sloopauto’s voor de inkoop in Rotterdam. Na de inkoop worden de sloopauto’s gerecycled volgens strenge milieurichtlijnen. Omdat wij samenwerken met autosloopbedrijven die gevestigd zijn in Rotterdam, kunnen wij snel en gratis uw sloopauto ophalen. U zit dus nooit lang opgezadeld met een onbruikbare auto.

Naast de gratis ophaaldienst in Rotterdam biedt Sloopservice Nederland u nog een aantal voordelen:

  • Hoogste prijsgarantie in Rotterdam
  • Zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • Direct contant geld voor uw sloopauto
  • Milieuvriendelijke verwerking van sloop- en schadeauto's

Bel Sloopservice Nederland voor een afspraak in Rotterdam:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is 24/7 bereikbaar om een afspraak te maken. Nadat u een afspraak heeft gemaakt, schakelen wij een autosloperij in die uw sloopauto of schadeauto ophaalt in Rotterdam. Omdat Sloopservice Nederland samenwerkt met autosloperijen in de omgeving Rotterdam, wordt uw sloopauto of schadeauto gratis opgehaald. In veel gevallen kan dit nog dezelfde dag, ook als u auto op de Coolsingel, in de Delfshaven of in het stadsdeel Kralingen staat. Zelfs Hoek van Holland valt onder het werkgebied van Sloopservice Nederland in Rotterdam. Daarnaast worden de sloopauto’s en schadeauto’s altijd snel en zorgvuldig opgehaald. Vele tevreden mensen gingen u voor en verkochten hun sloopauto aan Sloopservice Nederland. Lees meer over de sloopauto’s van Sloopservice Nederland.

Van de ophaalservice krijgt u een het overeengekomen bedrag en het RDW-vrijwaringsbewijs. Met het geld kunt u gelijk op zoek naar een andere auto en het vrijwaringsbewijs heeft u nodig om uw autoverzekering op te zeggen. In Nederland is het verplicht om de autoverzekering op te zeggen wanneer u uw sloopauto of schadeauto heeft verkocht. Meer informatie over sloopauto inkoop.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Rotterdam

Deze maand heeft Sloopservice Nederland al 13 sloopauto’s ingekocht in Rotterdam. Onder deze auto’s waren een Fiat 500 en een Dacia Logan. De Fiat 500 hebben wij laten ophalen op de Coolsingel. Sloopservice Nederland kan ook snel ter plaatse zijn om uw auto in te kopen en op te halen als deze op een drukke straat als de Coolsingel staat. De Dacia Logan stond in de Rotterdamse woonwijk Kralingen. De eigenaresse van deze auto heeft een mooie vergoeding aan haar auto overgehouden, die ze direct aan vervangend vervoer kon besteden.

24/7 snel ter plaatse in Rotterdam

Wilt u eerst weten wat de waarde van uw sloopauto is voordat u beslist om deze te laten inkopen? Laat uw gegevens dan achter in het formulier hiernaast. Sloopservice Nederland belt u binnen 24 uur terug met een bod op uw sloopauto of schadeauto. Zo weet u snel wat u van ons krijgt voor uw auto. Vervolgens kunt u beslissen om uw auto te verkopen. Waar u ook voor kiest; wij kunnen snel ter plaatse zijn in Rotterdam om uw sloopauto in te kopen.

De onderdelen uit sloopauto’s en schadeauto’s worden verwerkt door autodemontage bedrijven in Rotterdam die zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Deze autodemontage bedrijven beoordelen de sloopauto-onderdelen op de bruikbaarheid. Zij scheiden defecte onderdelen van bruikbare onderdelen en recyclen deze volgens strenge milieueisen.

Sloopservice Nederland is 24/7 bereikbaar voor de inkoop van sloopauto’s en schadeauto’s in Rotterdam. U kunt ons bereiken via 06 – 57 18 2792, of via e-mailadres info@sloopservice-nederland.nl. 

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Rotterdam die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug