06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto aanmelden

Uw sloopauto of schadeauto aanmelden is heel eenvoudig. Via het formulier op deze pagina meldt u uw sloopauto direct aan voor de inkoop door Sloopservice Nederland. Vervolgens nemen wij het gehele inkoopproces voor u uit handen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Sloopservice Nederland om uw sloopauto of schadeauto op te halen:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Het sloopauto inkoopproces

Het inkoopproces van Sloopservice Nederland werkt heel simpel: u meldt uw sloopauto of schadeauto aan via het aanmeldformulier of u neemt contact op via telefoonnummer 06 - 57 18 2792. Vervolgens hebben wij enkel van u de kentekengegevens van de auto nodig. Daaropvolgend maken we een afspraak om de inkoop van de sloopauto te regelen. Het bedrag dat u van ons ontvangt voor uw auto is immers afhankelijk van het merk, de uitvoering, het bouwjaar en de schade.

Aansluitend zal Sloopservice Nederland een realistisch bod uitbrengen op uw sloopauto. Hierbij worden altijd bovengenoemde punten in acht genomen. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van de hoogste prijs voor uw sloopauto of schadeauto. Bovendien keren wij het overeengekomen bedrag direct contant aan u uit.

Bent u het eens met geboden bedrag? Dan kan Sloopservice Nederland de laatste punten afhandelen en uw sloopauto ophalen. Dit doen wij gratis door heel Nederland. U geeft het adres op waar de auto staat en wij zorgen dat uw sloopauto wordt opgehaald. Tevens ontvangt u van onze ophaalservice het RDW-vrijwaringsbewijs bij het ophalen van de auto. Daardoor bent u in één keer van alle zorgen af. U moet alleen nog even de auto opzeggen bij uw verzekering, dit is verplicht in Nederland. Het ophalen en afhandelen van de sloopauto regelt Sloopservice Nederland vervolgens van A tot Z voor u.

Via onderstaand formulier kunt u heel eenvoudig uw sloopauto of schadeauto aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Indien noodzakelijk kunnen wij u uiteraard ook direct helpen.

Bel ons vandaag nog op nummer 06 - 57 18 2792

Naam*
Adres*
Postcode + Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Kenteken*
Aanvullende opmerkingen
Terug