06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto demontage

Sloopservice Nederland garandeert u een milieuverantwoordelijke verwerking van uw sloopauto of schadeauto. Alle auto’s die wij inkopen worden gedemonteerd volgens de strenge milieurichtlijnen die brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN) stellen. Bovendien is Sloopservice Nederland aangesloten bij de RDW. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle verkoop van uw sloopauto of schadeauto.

Direct uw sloopauto of schadeauto verkopen? Bel Sloopservice Nederland:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

 Uw sloopauto verkopen of slopen

Veel mensen vragen zich af wanneer zij hun auto moeten verkopen of naar een autosloop moeten brengen. Wanneer uw auto defect is en de reparatiekosten hoger blijken dan de dagwaarde, dan is autoverkoop beter dan reparatie. Veel sloopauto en schade auto bedrijven vragen een vergoeding voor het ophalen en verwerken van uw auto, maar Sloopservice Nederland niet! Of u nou uw sloopauto, schadeauto of defecte tweedehands auto wilt verkopen, Sloopservice Nederland is dé betrouwbare partner. Bij ons maakt u eenvoudig en snel een afspraak om uw sloopauto of schadeauto in te kopen. Bovendien laten wij uw sloopauto gratis ophalen in heel Nederland en ontvangt u direct contant geld voor uw auto, inclusief RDW-vrijwaringsbewijs.

RDW

Rijksdienst Wegverkeer (RDW) zorgt ervoor dat alle voertuigen in Nederland geregistreerd staan volgens de wettelijke eisen. Ook regelen ze de invoer van auto’s en onderdelen, informatieverstrekking van kentekenplaten en tellerstanden en documentafgifte van kentekenbewijzen, APK en rijbewijzen. Bovendien houdt de RDW toezicht op de RDW-erkende autobedrijven in Nederland.

Sloopservice Nederland is een RDW-erkend autobedrijf. Dit verzekert u ervan dat Sloopservice Nederland een betrouwbare partner is om uw sloopauto of schadeauto in te kopen. Tevens ontvangt u bij ons direct een RDW-vrijwaringsbewijs wanneer wij uw sloopauto of schadeauto ophalen. Met dit bewijs kunt u direct uw autoverzekering opzeggen.

STIBA

STIBA is de brancheorganisatie voor alle voertuigdemontage bedrijven in Nederland. Zij zetten zich in voor het recyclen van onderdelen en materialen uit auto’s. De autodemontage bedrijven die zijn aangesloten bij de STIBA voldoen aan strenge milieueisen en beschikken over een certificaat voor het zorgvuldig en milieuvriendelijk demonteren van auto’s.

Sloopservice Nederland heeft jarenlange ervaring met het inkopen van sloopauto’s, schadeauto’s en APK afgekeurde tweedehands auto’s. Door de jaren heen hebben wij veel contacten opgebouwd met autosloperijen en autodemontage bedrijven door heel Nederland. Wij werken uitsluitend samen met autosloop- en autodemontage bedrijven die zijn aangesloten bij brancheorganisatie STIBA. Wanneer Sloopservice Nederland uw sloopauto, schadeauto of tweedehands auto inkoopt, bent u ervan verzekerd dat de auto door één van deze autobedrijven wordt gedemonteerd. Dit gebeurt altijd volgens de strenge milieunormen die STIBA eist.

ARN

Auto Recycling Nederland staat voor het duurzaam maken van de autobranche. Dit betekent dat zij recycling van onderdelen en materialen uit sloopauto’s en schadeauto’s stimuleren. Aangesloten autobedrijven zijn dan ook erkend in het milieuverantwoordelijk recyclen van auto’s.

Sloopservice Nederland werkt alleen samen met autosloperijen en autodemontage bedrijven die zijn aangesloten bij ARN. Op deze manier wil Sloopservice Nederland bijdragen aan een duurzaam milieu. De autosloperijen en autodemontage bedrijven die uw sloopauto of schadeauto ophalen en verwerken verzekeren dat dit op een duurzame manier gebeurd. Onderdelen en materialen die nog bruikbaar zijn worden volgens strenge milieurichtlijnen gescheiden van de onderdelen en materialen die worden gerecycled.

Bent u op zoek naar ervaren inkoper van sloopauto’s en schadeauto’s die zorg draagt voor een milieuverantwoordelijke verwerking? Neem dan contact op via het aanmeldformulier of bel ons vandaag nog op nummer 06 - 57 18 2792.

Naam*
Adres*
Postcode + Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Kenteken*
Aanvullende opmerkingen
Terug