06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto Vestigingen

Sloopservice Nederland heeft een uitgestrekt werkgebied, dat reikt van Friesland tot Limburg en van Zeeland tot Groningen. Het is mogelijk om heel Nederland te bedienen, omdat wij door de jaren heen veel contacten hebben opgebouwd met autoslopen en autosloperijen. Door onze jarenlange ervaring met sloopauto’s en schadeauto’s kunnen we bovendien uw auto ophalen door heel Nederland.

Wilt u direct uw sloopauto op laten halen? Maak een afspraak met Sloopservice Nederland via:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Het werkgebied van Sloopservice Nederland:

Landelijke sloopauto ophaalservice

Sloopservice Nederland werkt samen met een landelijke ophaalservice. Daardoor kunnen we altijd snel uw sloopauto of schadeauto ophalen. Zodra u uw sloopauto heeft aangemeld bij Sloopservice Nederland nemen wij contact op met de ophaaldienst. De ophaaldienst is gevestigd door heel Nederland waardoor er altijd een ophaalservice in de buurt is. Bovendien gebeurt dit allemaal geheel gratis. De chauffeur van de ophaaldienst zal u het RDW-vrijwaringsbewijs overhandigen zodat u de verzekering kunt opzeggen.

Samenwerking met autosloperijen door heel Nederland

Sloopservice Nederland werkt uitsluitend samen met autosloperijen en autodemontage bedrijven die zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Deze autosloopbedrijven zijn gevestigd door heel Nederland. Daardoor hebben wij altijd een autosloperij in de buurt die uw auto gratis ophaalt. Tevens zorgen wij dat er altijd een autodemontage bedrijf is die zorgt voor een milieuverantwoordelijke verwerking van uw sloopauto. De auto wordt zorgvuldig gedemonteerd en schadelijke stoffen voor het milieu worden vakkundig verwerkt. De autosloperij zorgt er voor dat bruikbare onderdelen en materialen worden gescheiden. Wij verkopen geen onderdelen afkomstig uit sloopauto’s of schadeauto’s. Sloopservice Nederland zet zich enkel in voor een milieuverantwoordelijke recycling van de auto-onderdelen die wij inkopen.

Terug