06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Hoofddorp

Sloopservice Nederland is inkoper van sloopauto’s en schadeauto’s door heel Nederland. Wij werken samen met autosloperijen in Hoofddorp, waardoor wij uw auto snel kunnen laten ophalen. Wij kopen uw sloopauto met de hoogste prijsgarantie in Hoofddorp. Meer informatie over het verkopen van uw sloopauto.

  • Gratis sloopauto ophaaldienst in Hoofddorp
  • Vergoeding contant uitbetaald
  • Hoogste prijsgarantie in Hoofddorp
  • Snel een afspraak maken

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is 24/7 telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken voor de inkoop van uw sloopauto. Nadat we het eens zijn geworden over het bod op uw auto, schakelen wij de autosloperij in die uw auto op afspraak ophaalt. Wij kunnen uw auto ook in de avonduren laten ophalen, zodat u geen rekening hoeft te houden met werk of andere afspraken. Het bod op de sloopauto krijgt u van de ophaaldienst contant uitbetaald. Daarnaast wordt het RDW-vrijwaringsbewijs overhandigd, waarmee u de autoverzekering eenvoudig en snel opzegt. Bij Sloopservice Nederland heeft u gegarandeerd de hoogste prijs voor uw sloopauto. Lees meer over sloopauto inkoop.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Hoofddorp

Sloopservice Nederland heeft onlangs weer twee sloopauto’s ingekocht in Hoofddorp. Wij hebben een Mazda 3 en een Opel Astra ingekocht in het centrum van Hoofddorp en in de wijk Floriande. De sloopauto in de nieuwbouwwijk Floriande is ook gratis opgehaald, ondanks dat dit aan de rand van Hoofddorp ligt. Floriande valt namelijk ook binnen het werkgebied van Sloopservice Nederland in Hoofddorp, net als Nieuw-Vennep, Hillegom en Heemstede.

24/7 snel ter plaatse in Hoofddorp

Sloopservice Nederland werkt samen met autosloperijen die uw sloopauto snel ophalen in Hoofddorp. Als wij uw sloopauto inkopen, dan krijgt u gegarandeerd de hoogste prijs voor uw auto. De sloopauto staat nooit onnodig lang voor het huis en u kunt snel op zoek naar vervangend vervoer.

De autosloperijen waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Dat betekent dat zij alle auto’s recyclen volgens strenge milieu-eisen. Alle bruikbare sloopauto-onderdelen worden gescheiden van niet-bruikbare onderdelen, waarna de autosloperij alles netjes recyclet. De autosloperijen in Hoofddorp zijn snel ter plaatse in de volgende wijken:

  • Het centrum van Hoofddorp
  • Bornholm en Floriande
  • Graan voor Visch en Pax
  • Toolenburg

Sloopservice Nederland koopt ook sloopauto’s en schadeauto’s in uit plaatsen die buiten Hoofddorp vallen, zoals Heemstede, Schalkwijk, Hillegom en Nieuw-Vennep. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw auto altijd kosteloos wordt opgehaald. Informeer naar de mogelijkheden via telefoonnummer 06 – 57 18 2792. U kunt uw sloopauto ook direct online aanmelden. 

.

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Hoofddorp die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug