06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Amersfoort

Uw sloopauto verkopen in Amersfoort doet u bij Sloopservice Nederland. Wij kopen sloopauto’s en schadeauto’s in die defect, te duur om te repareren of APK afgekeurd zijn. 

  • Uw sloopauto gratis opgehaald in Amersfoort
  • Hoogste prijsgarantie bij sloopauto inkoop
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Contant geld voor uw sloopauto

Sloopservice Nederland is 24/7 bereikbaar om uw sloopauto op te halen in Amersfoort. Bel ons voor een afspraak:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Om snel ter plaatse te zijn werkt Sloopservice Nederland samen met autosloperijen in de omgeving van Amersfoort. Wij kopen uw sloopauto in en laten de auto zo snel mogelijk ophalen. Bovendien is het ophalen geheel kosteloos. Van de ophaalservice krijgt u het overeengekomen bedrag contant uitbetaald. Tevens ontvangt u van hen het RDW-vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u eenvoudig en snel uw autoverzekering opzeggen. Meer informatie over sloopauto’s.

Sloopservice Nederland heeft jarenlange ervaring met het inkopen van sloopauto’s en schadeauto’s in Amersfoort. Bij ons krijgt u de hoogste prijs voor uw auto, wat u direct kunt investeren in vervangend vervoer. Heeft u een sloopauto of schadeauto voor de deur staan waar u van af wilt? Maak dan een afspraak met Sloopservice Nederland om uw auto in te kopen. Sloopauto inkoop door Sloopservice Nederland nader toegelicht.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Amersfoort

Sloopservice Nederland heeft deze maand al 12 auto’s ingekocht van diverse mensen door heel Amersfoort. Daaronder waren een Hyundai i10 en een Kia Picanto. De Kia Picanto hebben wij laten ophalen in het centrum van Amersfoort, een eenvoudige klus. De Hyundai i10 stond buiten Amersfoort geparkeerd, bij het treinstation in Vathorst. Ook voor het ophalen van de auto in Vathorst rekenen wij geen extra kosten,  want dit is een gratis service. Met onze hoogste prijsgarantie en gratis ophaaldienst zorgen we voor tevreden klanten in Amersfoort.

24/7 snel ter plaatse in Amersfoort

Sloopservice Nederland is 24/7 telefonisch bereikbaar voor de inkoop van sloopauto’s in Amersfoort. Wij helpen u graag zo snel mogelijk van uw sloopauto af, zodat u op zoek kunt naar vervangend vervoer. Door samen te werken met autosloperijen in Amersfoort, kunnen we u altijd van dienst zijn. Wij hebben veel ervaring met sloopauto inkoop en zijn werkzaam in onder andere de volgende wijken:

  • Amersfoortse binnenstad
  • Hoogland en Hooglanderveen
  • Liedert en Kattenbroek
  • Soesterkwartier en Leusderkwartier
  • Nieuwland en schuilenburg
  • Amersfoort Schothorst en Amersfoort Vathorst

De samenwerkende autosloperijen rondom Amersfoort demonteren de sloopauto’s en schadeauto’s in opdracht van Sloopservice Nederland. Alle autosloperijen zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Dit betekent dat zij voldoen aan de eisen met betrekking tot natuur en milieu. Het demonteren van sloopauto’s gebeurt op milieuvriendelijke wijze, waarbij herbruikbare materialen worden gescheiden van niet-bruikbare en schadelijke materialen.

Wilt u uw sloopauto laten inkopen in Amersfoort door Sloopservice Nederland? Ga naar Sloopauto aanmelden om uw direct aan te melden. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 06 – 57 18 2792.

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Amersfoort die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug