06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Almere

Verkoop uw sloopauto in Almere en ontvang direct cash uitbetaling bij Sloopservice Nederland. Als de reparaties als gevolg van een APK-keuring te duur worden, kunt u ervoor kiezen de auto te verkopen. In het geval van een ongeluk is het mogelijk dat uw auto grotendeels afgeschreven is. Sloopservice Nederland koopt graag uw auto op.

  • Hoogste prijsgarantie bij sloopauto inkoop in Almere
  • Zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • Direct cash uitbetaling
  • Gratis ophaalservice in Almere

Wij zijn zeven dagen per week 24 uur bereikbaar en kunnen uw sloopauto dag en nacht ophalen in Almere. Maak een afspraak via het onderstaande telefoonnummer:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

De sloopauto wordt opgehaald in Almere door autosloperij De Ooyevaar waar wij een samenwerkingsverband mee hebben. Een medewerker van de plaatselijke autosloperij rekent ter plaatse met u af en u ontvangt direct een vrijwaringsbewijs van de RDW. Uw sloopauto wordt in de omgeving van Almere gratis opgehaald. Meer informatie over de taxatie van uw sloopauto.

U ontvangt bij ons de hoogste vergoeding voor uw sloopauto in Almere. De vergoeding zorgt ervoor dat u direct budget vrijmaakt voor vervangend vervoer. Wilt u een sloopauto verkopen of bent u gewoon benieuwd wat uw auto waard is? Bekijk hier hoe de inkoop van uw sloopauto in zijn werk gaat.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Almere

In de afgelopen maand hebben wij al 10 sloopauto’s ingekocht in Almere. Sloopservice Nederland kocht een Citroën Saxo VTS uit 2000 tegen een zeer goede prijs. De auto werd gratis opgehaald in de wijk Vogelhorst te Almere Hout. Een andere klant ontving een hoge vergoeding voor zijn Ford Focus uit 2002. Deze klant kreeg zijn auto niet meer door de APK bij de garage in Almere Poort. Na een kort belletje werd de auto op locatie opgehaald en ontving hij €420,- cash.

24/7 snel ter plaatse in Almere

Sloopauto’s worden ingekocht in omgeving van Almere. Sloopservice Nederland is 24/7 bereikbaar. De inkoop van uw auto gebeurt waar het u uitkomt. Onze collega’s van de autosloperij ter plaatse komen uw auto gratis ophalen in de hele omgeving van Almere. U ontvangt bij de verkoop van uw sloopauto direct een contante vergoeding. Er is dan meteen budget voor vervangend vervoer. De autosloperijen zijn onder andere snel ter plaatse in de volgende Almeerse stadsdelen:

  • Almere Stad
  • Almere Haven
  • Almere Buiten
  • Almere Poort
  • Almere Pampus

Uw auto wordt opgehaald door de autosloperij die samenwerkt met Sloopservice Nederland. Zij regelen in opdracht van ons het gratis ophalen, de betaling van de vergoeding en de RDW-vrijwaringsbewijs. Wij werken uitsluitend samen met sloperijen die aangesloten zijn bij brancheorganisaties STIBA en ARN. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste afhandeling en een goede bestemming van uw sloopauto. Na de demontage bij de sloperij worden bruikbare onderdelen gerecycled.

Heeft u interesse in de inkoop van uw sloopauto in Almere? Ga naar Sloopauto aanmelden of neem telefonisch contact op via 06 – 57 18 27 92.

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Almere die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug