06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto inkoop

Sloopservice Nederland is dé partij om uw sloopauto of schadeauto in te kopen. Sloopservice Nederland heeft uitstekende expertise op het gebied van sloopauto’s en schadeauto’s. De jarenlange ervaring met sloopauto’s inkopen heeft er voor gezorgd dat we veel contacten met diverse autobedrijven hebben opgebouwd. Daardoor zijn we in staat om de lijntjes met autodemontage bedrijven kort te houden. Hierdoor zijn wij snel ter plaatse en kunnen wij u de hoogste prijs garanderen. Ongeacht het merk, de waarde of schade aan de auto, bij Sloopservice Nederland heeft u de hoogste prijs garantie bij de inkoop van uw sloopauto.

U kunt uw sloopauto of schadeauto direct aanmelden of telefonisch contact opnemen met Sloopservice Nederland om uw sloopauto op te halen:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Het inkopen van uw sloopauto of schadeauto

Het inkoopproces van uw sloopauto of schadeauto begint met een simpel telefoontje. Laat uw telefoonnummer achter in het contactformulier en wij bellen u binnen 24 uur terug. Wilt u liever zelf contact met ons opnemen om de verkoop van de sloopauto te regelen? Bel dan met 06 - 57 18 2792. In het gesprek zullen we bepaalde aspecten behandelen voor de inkoop van uw sloopauto en een afspraak met u inplannen.

Stap 1: maak een afspraak voor de inkoop van uw sloopauto

Gegevens die wij van u nodig hebben wanneer wij een sloopauto of schadeauto kopen zijn:

  • Het merk van uw auto
  • De uitvoering
  • De schade
  • Het bouwjaar

Tijdens het contactmoment zal er een overeenkomst worden gesloten over het bedrag dat u uitbetaald krijgt voor u auto. Door vele jaren ervaring als inkoper weten wij als geen ander wat de waarde van uw sloopauto is. Bovendien krijgt u het bedrag direct contant uitbetaald. Ten alle tijden kunnen wij u de hoogst mogelijke prijs garanderen.

Stap 2: uw sloopauto wordt gratis opgehaald in heel Nederland

In de meest gevallen is de APK van uw auto verlopen. U mag dan niet meer met uw auto de weg op. Wellicht heeft u een zwaar ongeluk gehad met de betreffende auto en voelt u zich even niet meer zo zeker op de weg. Wat de reden ook is, wij nemen uw zorgen graag uit handen. Sloopservice Nederland komt de auto ophalen wanneer wij een sloopauto inkopen. U hoeft dus niet meer naar uw auto om te kijken. Voor het afhalen van uw sloopauto of schadeauto worden geen extra kosten berekend. Of u nou in het uiterste noorden of zuiden van Nederland woont, wij halen uw auto gratis op. Sloopservice Nederland werkt samen met meerdere erkende autosloperijen en autodemontage bedrijven. Op die manier kunnen wij snel schakelen en in de meeste gevallen de sloopauto dezelfde dag nog ophalen!

Stap 3: het overeengekomen bedrag wordt direct contant aan u uitgekeerd

Bij Sloopservice Nederland komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Het bedrag wat is overeengekomen gedurende het eerste contact krijgt u bij het afhalen van uw sloopauto of schadeauto direct uitgekeerd. Transportkosten of administratiekosten die zijn ontstaan bij de inkoop van uw sloopauto nemen wij voor onze rekening.

Bij het afhalen van de sloopauto ontvangt u van de chauffeur een RDW-vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs heeft u nodig om de verzekering te kunnen beëindigen. Het vrijwaringsbewijs kunt u per mail of telefoon doorgeven aan uw verzekering. Het is dus niet meer noodzakelijk om dit per post op te sturen. Hierdoor is de afhandeling van de verkoop van uw sloopauto binnen een dag geregeld!

Nadat de koop van uw sloopauto is afgerond gaan wij zorgvuldig met de auto om. De auto zal naar een specialist worden gebracht en hier zal de sloopauto milieuvriendelijk worden opgeslagen. De bruikbare onderdelen worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Schadelijke stoffen zoals oliën en koelvloeistoffen worden veilig verwijderd en opgeslagen.

Bel ons vandaag nog op nummer 06 - 57 18 2792

Naam*
Adres*
Postcode + Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Kenteken*
Aanvullende opmerkingen
Terug