06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Uw sloopauto zonder zorgen verkopen

Wilt u uw sloopauto verkopen? Sloopservice Nederland koopt sloopauto’s en schadeauto’s in. Dankzij jarenlange ervaring beschikt Sloopservice Nederland over de expertise om uw sloopauto of schadeauto op milieuvriendelijke wijze te demonteren. Sloopservice Nederland garandeert u de hoogste prijs voor uw auto. In drie eenvoudige stappen bent u uw sloopauto kwijt en ontvangt u direct contant geld.

Meld uw sloopauto of schadeauto direct aan of maak een afspraak met Sloopservice Nederland om uw sloopauto op te halen:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

24/7 bereikbaar

Sloopservice Nederland is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of een advies op maat. Wij halen uw sloopauto of schadeauto gratis op door heel Nederland. U helpt het milieu en u krijgt een mooie vergoeding voor de waarde van uw sloopauto. Bovendien keren wij het overeengekomen bedrag direct uit. Zodoende kunt u zo snel mogelijk op zoek naar een vervangende auto.

Hoogste prijsgarantie voor uw sloopauto

Bij Sloopservice Nederland ontvangt u altijd een vergoeding voor uw sloopauto. De vergoeding die u krijgt is afhankelijk van de staat en uitvoering van uw voertuig. Wij kunnen u garanderen dat u het hoogste bedrag krijgt voor uw auto. Wij hebben al vele jaren ervaring met sloopauto’s en wij weten dan ook als geen ander hoeveel uw auto waard is. Bij het vaststellen van de waarde van uw auto spelen een aantal factoren een belangrijke rol.

Uw sloopauto wordt onder andere beoordeeld op de volgende punten:

  • De staat van de auto 
  • Het merk
  • Het type
  • Het bouwjaar
  • Het model
  • De vraag naar bepaalde type onderdelen
  • De oud-ijzer waarde

Er zijn geen vaste prijzen per sloopauto. De prijs zal worden bepaald in goed overleg waarbij bovenstaande punten in acht worden genomen. Er zal een bod door Sloopservice Nederland worden uitgebracht gebaseerd op onze ervaringen en de informatie die wij van u hebben doorgekregen. Indien u akkoord gaat met het bod, zal het verdere proces zo spoedig mogelijk in gang worden gezet.

Uw sloopauto gratis opgehaald in heel Nederland

Wanneer u uw sloopauto door ons laat ophalen, worden er nooit kosten in rekening gebracht. Of u nou in Groningen of in Maastricht woont, uw sloopauto of schadeauto wordt gratis opgehaald in heel Nederland. Wij werken samen met erkende autosloperijen zodat wij snel kunnen schakelen. Een autodemontage bedrijf haalt uw sloopauto op en draagt zorg voor een milieuvriendelijke afwikkeling van de auto.

Beëindigen van uw autoverzekering

Bij het ophalen van de sloop- of schadeauto zal de chauffeur van onze ophaalservice de laatste stappen met u afhandelen. U ontvangt van de chauffeur een vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs is noodzakelijk om de verzekering te kunnen beëindigen. Tegenwoordig kunt u het vrijwaringsbewijs vaak per e-mail naar uw verzekeraar sturen, zodat het beëindigen van uw autoverzekering eenvoudig en snel gebeurt. Dit bespaart u een hoop geld. Bovendien is het in Nederland verplicht om de verzekering te beëindigen wanneer u uw sloopauto heeft laten afvoeren

Wanneer moet ik mijn auto aanbieden als sloopauto?

Afscheid nemen van uw auto is niet altijd makkelijk. U heeft veel tijd in uw auto doorgebracht. Iedere kras, iedere deuk, elke schade aan uw auto herinnert u nog goed. Er komt een moment dat de schade niet meer te herstellen is. Als dat moment is gekomen, nemen wij graag uw zorgen uit handen.

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom u uw auto wilt aanbieden als sloopauto. Wellicht heeft u een ongeluk gehad met uw auto en is de auto om die reden niet geschikt om zich op de weg te begeven. In de meest voorkomende gevallen is de APK van de auto verlopen (of bijna verlopen). Verkopen via een advertentie website, zoals Marktplaats, heeft dan meestal geen zin meer. Wanneer de herstelkosten van uw auto hoger zijn dan de waarde van de auto, dan is het raadzaam om uw auto aan te bieden als sloopauto. Mocht u twijfels hebben of uw auto kan worden aangeboden als sloopauto, laat dan uw gegevens achter in het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Milieuverantwoorde afhandeling

Sloopservice Nederland draagt bij aan een duurzaam milieu. Bij de afhandeling van uw sloopauto of schadeauto zorgen wij er voor dat alle bruikbare materialen worden gerecycled. De auto wordt gedemonteerd door ervaren specialisten die de onderdelen op een vakkundige manier verwerken. Zij zorgen in opdracht van Auto Recycling Nederland voor een milieuverantwoorde recycling van de materialen. Schadelijke stoffen zoals oliën en koelvloeistoffen worden gescheiden afgenomen zodat deze niet de kans krijgen om in het milieu te komen.

Lees hier meer over de werkwijze van Sloopservice Nederland.

Sloopauto inkoop

Het zal u niet verassen dat er verschil in waarde is tussen sloopauto’s. Sloopservice Nederland maakt echter geen onderscheid wat betreft de afhandeling van de inkoop van de sloopauto. Wij nemen iedere auto in behandeling. De reden hiervan is dat wij de auto niet te koop aanbieden. Er wordt enkel gekeken naar welke delen nog bruikbaar zijn. Voor meer informatie over ons inkoopproces van sloopauto’s kunt u een kijkje nemen bij sloopauto inkoop.

Bel ons vandaag nog op nummer 06 - 57 18 2792

Naam*
Adres*
Postcode + Plaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Kenteken*
Aanvullende opmerkingen
Terug