06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Haarlem

Uw sloopauto in Haarlem verkoopt u snel bij autosloperij Sloopservice Nederland. Wij zijn op zoek naar sloopauto’s die we kunnen inkopen. Bij diverse autosloperijen ontvangt u geen geld voor uw auto en in sommige gevallen moet u zelfs bij betalen, maar dat geldt niet voor Sloopservice Nederland. Van ons ontvangt u de hoogste prijs voor uw auto, ook al heeft deze schade of is deze defect.

  • Snel afspraak maken voor sloopauto inkoop
  • Het afgesproken bedrag contant uitbetaald
  • Gratis opgehaald in Haarlem

Sloopservice Nederland is 24/7 telefonisch bereikbaar. Bel voor een afspraak:

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Het bod op uw auto is van een aantal factoren afhankelijk, zoals de staat van de auto, het merk, het type en het bouwjaar. Nadat we het eens zijn geworden met het bod op uw auto, maakt u een afspraak om uw sloopauto op te laten halen in Haarlem. Hier leest u meer over sloopauto’s en Sloopservice Nederland.

Sloopservice Nederland draagt zorg voor het transport van uw sloopauto of schadeauto. Dat betekent dat wij uw auto ophalen in Haarlem zonder dat u daar iets voor betaald. Dit doen wij bijvoorbeeld in de wijk Oude Stad, Spoorbaan Leiden, Haarlemmerhoutkwartier en Duinwijk. Waar uw sloopauto zich ook bevindt, Sloopservice Nederland laat hem ophalen door één van de samenwerkende autosloperijen en zij verwerken deze. Het maakt niet uit of het gaat om een personenauto die rijp is voor de sloop, een bedrijfswagen of een busje; Sloopservice Nederland helpt u graag. Lees meer over de inkoop van sloopauto’s door Sloopservice Nederland.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Haarlem

Sloopservice Nederland heeft deze maand weer diverse mensen geholpen door hun sloopauto of schadeauto in te kopen. Twee daarvan zijn de Daewoo Kalos en de Daihatsu. Deze hebben wij laten ophalen in het oude centrum van Haarlem en in de wijk Haarlemmerhoutkwartier.

24/7 snel ter plaatse in Haarlem

Wanneer Sloopservice Nederland uw sloopauto inkoopt in Haarlem, is de ophaaldienst snel ter plaatse om de auto op te halen. Wij kopen niet alleen sloopauto’s in, maar ook auto’s met schade, auto’s die defect zijn of auto’s met technische problemen. De onderdelen van deze auto’s zijn vaak nog bruikbaar en leveren u dan ook een mooie vergoeding op. Deze vergoeding krijgt u direct uitbetaald wanneer wij uw sloopauto inkopen in Haarlem. U kunt dus direct op zoek naar vervangend vervoer. Door de gunstige ligging van de samenwerkende autosloperijen in de omgeving van Haarlem, wordt u auto altijd kosteloos en snel opgehaald.

Sloopservice Nederland werkt enkel samen met officieel erkende autodemontage bedrijven in Haarlem. Deze officieel erkende bedrijven zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Omdat wij samenwerken met dit soort autodemontage bedrijven kunnen wij u verzekeren dat uw sloopauto of schadeauto milieuvriendelijk wordt gedemonteerd. Tijdens de recycling van de auto worden bruikbare onderdelen gescheiden van niet-bruikbare onderdelen en overige stoffen en materialen. Niet-bruikbare onderdelen worden gerecycled en schadelijke stoffen worden zorgvuldig verwerkt, zodat deze niet in het milieu terecht komen.

Wilt u uw sloopauto verkopen in Haarlem? Hier kunt u uw sloopauto of schadeauto direct aanmelden. Sloopservice Nederland is 24/7 bereikbaar via 06 – 57 18 2792. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken voor meer informatie of andere vragen.

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Haarlem die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug