06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Lelystad

Sloopservice Nederland koopt sloopauto’s en schade auto’s in en zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking van de auto. Een defecte auto hoeft u in veel gevallen niet naar een autosloperij in Lelystad te brengen, want u kunt nog een vergoeding voor de auto krijgen. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken om uw sloopauto in te kopen. Lees meer over de sloopauto werkwijze van Sloopservice Nederland.

  • Sloopauto gratis opgehaald in Lelystad
  • Direct contant geld
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Hoogste prijsgarantie in Lelystad

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Voor een sloopauto die de weg niet meer op kan, krijgt u bij Sloopservice Nederland nog een mooie vergoeding. De onderdelen uit een sloopauto of schade auto hebben nog waarde, ondanks dat de auto defect is. Sloopservice Nederland werkt samen met autosloperijen die bruikbare onderdelen scheiden van niet-bruikbare onderdelen. Zij recyclen de onderdelen, zodat er geen schadelijke stoffen in het milieu terecht komen.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen om uw sloopauto te laten inkopen. Met Sloopservice Nederland maakt u eenvoudig een afspraak, waarna wij een autosloperij in Lelystad inschakelen om uw sloopauto op te halen. Bovendien halen zij uw sloopauto of schadeauto gratis op. Van de ophaaldienst krijgt u het afgesproken bedrag contant uitbetaald en het RDW-vrijwaringsbewijs overhandigd. In Lelystad verkoopt u uw sloopauto of schadeauto met de hoogste prijsgarantie bij Sloopservice Nederland. Hier leest u meer over sloopauto inkoop door Sloopservice Nederland.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Lelystad

Sloopservice Nederland heeft afgelopen maand al 16 sloopauto’s ingekocht in Lelystad. Twee van deze auto’s zijn een Kia Rio en een Volkswagen Fox. De Kia Rio hebben wij ingekocht in de woonwijk Warande in Lelystad. Wij hebben de auto op afspraak ’s avonds laten ophalen, zodat de eigenaar geen vrij hoefde te vragen van zijn werk. Eén van de voordelen van Sloopservice Nederland is dat wij uw sloopauto ook ophalen in de avonduren.

De Volkswagen Fox hebben wij ingekocht in Lelystad-Haven. De autosloperij in Lelystad haalt uw sloopauto of schadeauto ook gratis op als deze buiten de stad staat geparkeerd. Bovendien krijgt u het overeengekomen bedrag contant uitbetaald en het RDW-vrijwaringsbewijs overhandigd. Met dit bewijs kunt u uw autoverzekering direct online opzeggen. Zo bespaart u dus direct op de kosten.

24/7 snel ter plaatse in Lelystad

Sloopservice Nederland is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar om een afspraak te maken om uw sloopauto in te kopen. Wij werken samen met autosloperijen in Lelystad die snel ter plaatse kunnen zijn. Mocht het ophalen spoed vereisen, dan kunnen wij u vaak dezelfde dag nog helpen.

Wij hebben veel ervaring met de inkoop van sloopauto’s en schadeauto’s in Lelystad. De autosloperijen waar wij mee samenwerken, kunnen u snel helpen in de volgende wijken:

  • Atolwijk en Boeier
  • Boswijk en Botter
  • Kustwijk en Lelystad-Haven
  • Stadshart en Warande
  • Waterwijk en De Landerijen
  • Zuiderzeewijk

Sloopservice Nederland is een inkoper van sloopauto’s en schadeauto’s in Lelystad. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken via 06 – 57 18 2792. Via Sloopauto Aanmelden meldt u uw auto direct online aan.

 

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Lelystad die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug