06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Sloopauto verkopen in Amsterdam

Snel uw sloopauto verkopen in Amsterdam doet u bij Sloopservice Nederland. Sloopservice Nederland heeft een landelijke dekking en kan daardoor altijd snel uw sloopauto inkopen. Door de samenwerking met autosloperijen in de omgeving van Amsterdam kunnen wij u direct helpen. Wij kopen de auto, in zodat u er ook nog een mooie vergoeding aan over houdt. Meer informatie over sloopauto's.

  • Uw sloopauto gratis opgehaald in Amsterdam
  • Direct contant geld bij sloopauto inkoop
  • 24/7 telefonisch bereikbaar in Amsterdam 

Bel ons: 06 - 57 18 2792

Sloopservice Nederland laat uw sloopauto of schadeauto gratis ophalen in Amsterdam. U hoeft zich geen zorgen te maken hoe u de auto bij de sloperij krijgt want daar zorgen wij voor. Wij werken samen met een ophaaldienst die uw auto ophaalt. Dit doen zij zowel in het centrum van Amsterdam als in stadsdeel Noord, West, Nieuw-West (Geuzenveld en Osdorp), Zuid, Oost (Betondorp en Oostelijk Havengebied), Zuidoost (Bijlmermeer en Gaasperdam) en stadsdeel Westpoort, en altijd en overal geheel zonder kosten. De chauffeur van de ophaaldienst geeft u het vrijwaringsbewijs zodat u direct uw verzekering kunt opzeggen. U krijgt tevens direct het geld voor de auto uitbetaald, waardoor u op zoek kunt naar vervangend vervoer. Lees meer over de inkoop van sloopauto’s.

Sloopservice Nederland werkt samen met erkende autosloperijen in Amsterdam. Deze autosloperijen zijn aangesloten bij de STIBA en ARN. Dat betekent dat ze sloopauto’s en schadeauto’s verwerken volgens de strengste milieu-eisen. Op deze manier bent u verzekerd van een milieuverantwoordelijke verwerking van de auto. De materialen uit de auto worden zorgvuldig gerecycled en er belanden geen schadelijke stoffen in het milieu. Lees meer over sloopauto demontage door Sloopservice Nederland.

Onlangs verkochte sloopauto’s in Amsterdam

Onlangs heeft Sloopservice Nederland een Renault Clio en een Peugeot 106 ingekocht in Amsterdam. Beide auto’s waren defect en rijp voor de sloop. De Renault Clio hebben wij opgehaald nabij het Vondelpark, in Amsterdam-Zuid en de Peugeot 106 hebben wij opgehaald in Amsterdam-Oost. De eigenaren van beide auto’s zijn tevreden met onze snelle service. Onder Reviews leest u meer ervaringen over onze sloopauto inkoop in Amsterdam.

24/7 snel ter plaatse in Amsterdam

Sloopservice Nederland is altijd snel ter plaatse om uw sloopauto op te laten halen in Amsterdam. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar om u te helpen. U maakt eenvoudig een afspraak met Sloopservice Nederland om uw sloopauto of schadeauto in te kopen in Amsterdam. Vervolgens laten wij de auto gratis ophalen en wordt het overeengekomen bedrag direct contant aan u uitbetaald.

De autosloperij in Amsterdam beoordeelt alle onderdelen uit uw sloopauto of schadeauto zorgvuldig op kwaliteit. Ze bekijken welke auto-onderdelen wel en welke niet kunnen worden hergebruikt. De brancheorganisaties van de autobranche zorgen voor strenge toezicht op het recyclingproces. Alle aangesloten autoslopen zijn daardoor verplicht om alle auto’s die de autosloop in Amsterdam passeren te evalueren op kwaliteit van het betreffende onderdeel. Sloopservice Nederland verkoopt geen onderdelen, maar koopt sloopauto’s en schadeauto’s in.

Bent u op zoek naar een sloperij die u kunt helpen bij het afvoeren van uw sloopauto of schadeauto? Sloopservice Nederland neemt u alle zorgen uit handen. U kunt telefonisch contact opnemen via 06 – 57 18 2792 of uw sloopauto direct aanmelden.

Sloopservice Nederland is aangesloten bij de RDW en werkt uitsluitend samen met autosloperijen in Amsterdam die zijn aangesloten bij STIBA en ARN.

Terug