06-57182792
Bel Sloopservice Nederland: 06-57182792

Over ons

Sloopservice Nederland is gevestigd in Vijfhuizen. Een dorp in de gemeente Haarlemmermeer, nabij Haarlem en Amsterdam. Onze gunstige ligging zorgt er voor dat wij actief zijn in heel Nederland. Het werkgebied van Sloopservice Nederland beslaat dan ook heel Nederland. Dat betekent dat wij uw sloopauto of schadeauto gegarandeerd gratis ophalen. Onze medewerkers zijn door het gehele land gevestigd, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn. Zo hoeft uw sloopauto of schadeauto niet lang voor de deur te blijven staan en heeft u bovendien snel contant geld in ruil voor uw sloopauto.

Uw sloopauto vandaag nog verkocht

Een sloopauto waar u niks meer mee kan staat vaak in de weg en neemt veel ruimte in. Wij halen uw sloopauto gratis op in heel Nederland! Bovendien zorgen wij dat er zeven dagen per week en 24 uur per dag iemand voor u klaar staat om direct een afspraak te maken.

Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 06 - 57 18 2792 of een e-mail sturen naar: info@sloopservice-nederland.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u direct uw sloopauto aanmelden? Ga dan naar aanmelden.

Contactgegevens

Sloopservice Nederland
Spaarnwouderweg 46
2141 BX Vijfhuizen
Telefoonnummer: 06 - 57 18 2792
E-mail: info@sloopservice-nederland.nl

Terug