Sloopauto


U auto is op, te veel kilometers op de teller, schade, gestopt met werken, kortom alle reden om uit te kijken naar iets nieuws. Maar wat doet u nu met die auto voor de deur? Autosloperij Zaandam komt u auto ophalen, helemaal gratis. Sterker nog wij geven u er ook nog een vergoeding voor. Indien u eigenlijk zelf niet weet wat te doen, kunt u ons ook altijd benaderen voor een vrijblijvend advies. Sinds jaren het adres in de Zaanstreek voor de verkoop van u schade of sloopauto.

bel ons vandaag nog op nummer 06 57-18-2792

Autosloperij Zaandam


Votes: 1450

Autosloperij Zaandam

Vul uw naam telefoonnummer en kenteken in, wij bellen u terug

Hartelijk welkom bij Autosloperij Zaandam.

Sloopservice Nederland gaat voor groen en geeft u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schade auto. Wij verkopen geen onderdelen! Wij maken er alleen maar nieuwe bruikbare gebruiksvoorwerpen van. Naast een bijdrage aan het milieu, ontvangt u van ons een bijdrage voor de portemonnee. Doe net als sloopservice Nederland en ga voor de toekomst, biedt u schadeauto of sloopauto nu aan via onze website en met deze daad maken wij Nederland samen een stukje groener. 

Sloopservice Nederland haalt uw sloopauto op door geheel Nederland. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieu-verantwoorde wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van sloopauto of schadeauto gebeurd. 

Het autodemontage bedrijf, autosloperij, is aangesloten bij RDW, de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Het bedrijf bezit alle benodigde vergunningen en moet zich aan strenge regels houden. Op de uitvoering van deze regels wordt zij gecontroleerd. 

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van u schadeauto of sloopauto garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd een vergoeding voor u sloopauto of schadeauto die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd. (tegenwoordig kan dit ook vaak per email of telefoon, dus geen zorgen meer om u sloopauto of schadeauto.)

Alle voordelen op een rij:

• uw sloopauto of schadeauto wordt op een milieu-  verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled;
• u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
• het overeen gekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
• wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar.

 

Sloopservice-Nederland hoopt u hiermee in het kort een indruk te geven over onze werkwijze. Op de andere pagina’s vindt u verdere informatie. 

Bel ons gerust voor informatie of voor een afspraak of stuur een email naar:
info@sloopservice-nederland.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op 

Uw auto aanbieden bel 06 57-18-2792 of stuur een email naar: info@sloopservice-nederland.nl

 

 

Tot spoedig ziens,

Namens het team van SloopService Nederland